True

  • Grootste online zeildoek winkel van NL
  •  
  • |
  • Gratis verzending vanaf €95,-
  • |
  •  Voor professional & particulier

  Niet goed, geld terug

  Ook zakelijk 

  Pro & DHZ

  Gratis advies

  Gratis afhalen

 Gratis verzenden*

De keuze om niet telefonisch bereikbaar te zijn is bewust gemaakt. Als u namelijk belt wilt u direct iemand met kennis van zaken aan de lijn hebben. De meeste vragen zijn lastig om direct telefonisch te beantwoorden. Dit omdat u bijvoorbeeld meer informatie wilt hebben over uw orderstatus. Op dat moment moet de medewerker fysiek in het magazijn of in de werkplaats kijken/controleren.


Daarom is voor ons e-mail een perfect medium om u het best van dienst te zijn. Bijkomend voordeel is dat u uw vragen 24/7 aan ons kunt stellen op het door u gewenste tijdstip als het u uitkomt. Het voordeel voor ons is dat wij u een goed en passend antwoord kunnen sturen.


Naast email hebben wij ook een livechat, die is beschikbaar op momenten als er een medewerker actief is op zijn systeem. 

ZeildoekProducten.nl bied verschillende veilige betaal methodes. Waaronder iDeal & PayPal. Ook kunt u er voor kiezen om uw bestelling contant te betalen in ons magazijn. Uiteraard krijgt u ook hier gewoon een volledig betaalbewijs mee.  

Ja! Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het opmaat maken van uw zeildoek(en). Met meer dan 50 jaar ervaring in zeildoek moet dit geen enkel probleem zijn. U kunt heel eenvoudig uw tekening van het gewenste zeildoek aan ons mailen. Vermeld hierin zoveel mogelijk details, o.a. het volgende;

  • Materiaal

  • Kleur

  • Afwerking

  • Aantal stuks

U krijgt van ons altijd vooraf een vrijblijvende offerte. Op die manier komt u niet voor verassingen en weet u precies waar u aan toe bent.

Jazeker! Ook zakelijke klanten zijn welkom bij ZeildoekProducten.nl dit kan voor een eenmalige bestelling, of als uw (vaste) zeildoek leverancier. Ook kunnen wij uw zeildoek specifiek voor u op maat maken.


Neemt u gerust contact op voor de mogelijkheden.


Daarbij kunnen zakelijke klanten genieten van betalen op factuur. Standaard hanteren wij hiervoor een betaaltermijn van 14 dagen.

Geen paniek! Veel van onze producten kunt u gewoon weer retour sturen. Echter betaald u hier wel zélf de verzendkosten voor.


Heeft u een product besteld wat u uiteindelijk niet benodigd blijkt te hebben, in veel gevallen(!) kunt u ook deze producten retour sturen. Wij zullen u dan het volledige bedrag m.u.v. de verzendkosten vergoeden.


* Is uw zeildoek product speciaal voor u gemaakt, geconfectioneerd of besteld?

Dan kunt u het product helaas niet retour sturen. Neemt u contact op om te kijken wat kunnen betekenen.

Aii! Dat is vervelend! Uiteraard is dat niet onze bedoeling geweest en zullen wij dit voor u oplossen. Stuur ons s.v.p. een mail met uw (bestel-)gegevens. U kunt de door u ontvangen zeildoek producten geheel kosteloos retour sturen. Daarbij zullen wij onze uiterste best doen om de juiste zeildoek producten zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen.

Op dit moment is de frequentie van onze nieuwsbrieven nog onbekend. Wij proberen u één keer per kwartaal op de hoogte te stellen van onze actuele aanbiedingen, een kleine product uitleg en eventuele extra (product-)informatie.

Hoe uw bestelling verzonden wordt, ligt aan uw bestelling. Besteld u een kwart, halve óf hele rol dan wordt uw bestelling standaard verzonden op rol. Op die manier heeft u geen last van kreukels


Besteld u een zeildoek p/m¹ dan wordt dit opgevouwen en in een pakket verzonden. Ook toebehoren en accessoires worden in een pakket verzonden.

Ja! u kunt uw bestelling ook afhalen in ons magazijn. Ook kunt u hier contant óf per pin uw betaling voldoen. 

Nee, Wij hebben geen fysieke winkel. Alleen een magazijn/werkplaats met afhaal mogelijkheid.

Via de chat of per mail kunt u ons om een passend advies vragen. Omschrijf altijd zo goed mogelijk de situatie. 

Wij proberen altijd uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Zeildoek p/m¹ wordt op werkdagen in veel gevallen dezelfde dag al verzonden. Vaak heeft u het dan de volgende dag in huis. Dit zelfde geldt voor toebehoren en accessoires. 


Besteld u een kwart, halve of hele rol wordt deze indien voorradig ook direct verzonden. Mocht de gewenste kleur niet op voorraad zijn wordt deze voor u besteld en zo spoedig mogelijk aan u verzonden. Gemiddeld duurt dit zo'n 2 a 3 dagen voor u een bestelde rol in huis heeft.

Als uw vraag er niet tussen staat, kunt u het best ons een mail sturen naar; info@ZeildoekProducten.nl. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden. 

E-MAIL

info@ZeildoekProducten.nl

VERZENDING

Verzending door heel EU

LIVECHAT

Direct antwoord op je vragen!

Uw zeildoek op maat laten maken door professionals?

Uiteraard! Met ruim 55 jaar ervaring in zeildoek, doen wij dit graag voor u!


Vrijblijvende offerte aanvragen

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.